Glen Iris 2

Included was the demolition of existing rear of property, to make way for a three storey extension and renovation.

Excavation below ground enabled construction of an underground cellar and storage room.

The ground floor comprised new meals and separate dining area, kitchen, laundry and refurbishment of a separate dining room and guest bedroom.

The upper storey extension was accessed via a polished hardwood staircase and balustrade and included two bedrooms, with separate storage rooms and built in robes, a bathroom and study.

The entire house, including floorboards was repainted inside and out.
Landscaping, a pool adjacent to the existing guest house and an arbour carport completed this project.

The client said:

“Thank you so much for creating our beautiful home. You have been wonderful to work with and you should be as proud as we are with your amazing work. Thank you again, Best wishes and every success.”

Ashley and Sally, Glen Iris

 

Project Overview:

• 34 weeks commencement to completion
• Designed by Mark Thwaites Architect
• Landscaping by BMC Landscape